הפעלת מטבח חדר אוכל לעובדים
האנושות מתפתחת, כל יום נוצרים רעיונות חדשים בתחומים שונים, רעיונות לשיפור ולייעול שיקלו על חיי היום יום ויקנו חיים נוחים יותר ועם ערך מוסף. הכל זז בקצב מהיר וללא מעצורים.
ההתקדמות לא פוסחת על חברת סגל שדואגת לעדכן ולהתעדכן תמיד ברעיונות החדשים והמוצלחים ביותר בנושא הפעלת חדר אוכל לעובדים או הפעלת מטבחים לעובדים באופן כללי בחברות וארגונים אשר מחפשים לשים את העובד במרכז הצומת לב והקימה מערך מדהים, של תפעול וניהול חדרי אוכל ומטבחים בשיטת הגשה עצמית של אוכל חם, סלטים למיניהם, קינוחים ועוד.
למה משתלם לחברה לפתוח מערך תפעול חדר אוכל או מטבח?
בואו נמנה כמה קריטריונים שכל חברה רוצה בעובדים שלה.
- הכפלת תפוקת העובד:
כאשר עובד מגיע לעבודה כל חברה רוצה שהוא ינצל כל דקה לטובת קידום החברה ועשיית עבודתו, ללא הפרעות שונות או הסחות דעת כאלה ואחרות. - עובד מרוצה:
דרך לגרום לעובד להיות לויאלי לחברה שבה הוא עובד, להאמין במוצר שמוכר או בשירות שהוא נותן ולתת מענה טוב ביותר- הינה לגרום לו להרגשה טובה במקום עבודתו, לדאוג לשיפור התנאים שלו ולכך שהוא נהנה מעצם היותו בעבודה. - הגעה בזמנים:
כל דקה מרגע שהעובד הגיע לעבודה ועד שהוא יוצא אתם משלמים לו על זה, כך שכשעובד מאחר למשמרת אחרי הפסקה הוא מקבל תשלום למרות האיחור.(ואם נכפיל את האיחור של כל עובד כפול כל יום שהוא עבד נגיע לסכום שאף בעל חברה לא ירצה לראות)
עד כאן קראתם 3 נקודות מתוך רשימה ארוכה.
נשאלת השאלה-האם ניתן לטפל בנקודות אילו?
כמובן שכן. כאן חברת סגל נכנסת לתמונה.
מכדי שעובד יהיה לויאלי למקום עבודתו, עם תפוקה גבוהה יותר, מרוצה ממה שהוא עושה, מחפש להתקדם, לקדם את החברה וכמובן להגיע בזמנים לכל משמרת. החברה שבה הוא עובד צריכה לדאוג לצרכים שלו, להבין איך לשפר את הקיים ולגרום לעובד להיות הרבה יותר מ"עוד עובד בחברה" אלה להיות ממש שותף להצלחה(!) כאשר עובד מרגיש חלק עיקרי יותר בחברה ורואה אפשרויות להתפתח ולגדול בה, החברה מקבלת אדם עם הרבה רעיונות חדשים ויכולות גבוהות וניצול פוטנציאל קיים.
בואו נגיע לעיקר.
אך מערך תפעול מטבח או חדר אוכל יכול להועיל לחברה ולענות על הנקודות שנכתבו מעלה?
כאשר עובד יוצא להפסקה הוא מתחיל להכין את עצמו ואת כל הסביבה שלו שעתיים לפני ההפסקה, שואל את כל מי שסביבו שאלות רבות כגון: מי מגיע איתו, לאן כדאי ללכת לאכול היום, האם ללכת בשעה 12:00 או כדאי ב 14:00 בשביל להיות פחות רעב אחרי. זה ועוד שאלות רבות ואחרות שהעובדים משקיעים ביום על הפסקת הצהריים.
לאחר מיכן יוצאים להפסקה וכל אחד מהנוכחים מושך לכיוון אחר. פיתאום מה שסגרו בשיחה בבקור לא התאים לאחד מהם וצריך למצוא מקום חדש ובמקום הקבוע נמאס כי רוצים לגוון, הרי כמה אפשר "לאכול כל יום את אותו האוכל" ?!
כך מתבזבזת רבע שעה מזמן ההפסקה. לאחר מיכן צוות העובדים הבין שעבר זמן רב ומתחיל להיכנס ללחץ ולהזמין אוכל למשרד. הזמנת האוכל לוקחת זמן רב עד שמגיע (כי המקום מלא בעובדים כמוהם שיצאו להפסקה)
עבר חצי שעה.. העובד קיבל את המנה שהזמין אוכל במהירות מופרזת, לא מספיק לאכול את הכל, לוקח את מה שנשאר איתו לאכול במשרד..
ואז נוצר מצב לא נעים, חברה מלאה בעובדים שניתן להוריד מהתפוקה שלהם רק בגלל הדיבור לפני הפסקת הצהריים והאיחור של אחרי.. כמובן שבנוסף גם העובד מתמרמר כי הוא לא אכל את ארוחת הצהריים שלו.
בדיוק כאן אנו עונים לכן על השאלה שנשאלה מעלה: תפעול מטבח או חדר אוכל מורידה מהעובד את הצורך לחשוב על "מה נאכל לארוחת צהריים" ולדבר על זה עם כל הסובבים אותו, העובד יכול לאכול בנחת ולהנות בהפסקה שלו, להכיר את הצוות שיושב בקומות השונות, להתחבר ולעלות רעיונות חדשים ובנוסף לכך העובד ירגיש שהתנאים במקום עבודתו מדהימים וכך יהפוך ללויאלי יותר. וכאשר תפעול המטבח או חדר האוכל מגיע בשילוב עם צוות מקצועי, אמין ואיכותי נוצר פה תמונת מצב מדהימה שיכולה יועיל לכל חברה באשר היא.
כל שנותר לכם זה רק להתקשר או מלא את הפרטים שלכם ואנו ניצור איתכם קשר.
למידע נוסף, התרשמות וייצירת קשר חייגו לטל:1700-70-96-96
הפעלת חדר אוכל לעובדים | הפעלת מטבחים לעובדים